Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

Abest Light Limited

Abest Light Limited

Abest Light Limited είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην έρευνα και να αναπτυχθεί φωτισμός των οδηγήσεων κατασκευής και μάρκετινγκ από το 2011. Με περίπου 50 εργαζομένους, καλύψεις 3.500 εφεδρικοί μετρητές. Οι οικογένειες προϊόντων του Abest περιλαμβάνουν το βιομηχανικό φωτισμό των οδηγήσεων: Ο πλήρης φωτισμός κόλπων UFO των οδηγήσεων, το πακέτο τοίχων προβολέα των οδηγήσεων και το οδηγημένο κιβώτιο παπουτσιών ανάβουν και θόλων των οδηγήσεων φω'τα.

 

Όλα τα κοu'φώματα Abest σχεδιάζονται με τη θερμική εφαρμοσμένη μηχανική ενεργητικού δροσισμού Abest που μεγιστοποιεί την απόδοση συσκευών φωτισμού και κρατά εν τω μεταξύ τη μικρή ακτινοβολία συσκευών φωτισμού λεία. Συνδυασμένες με των οδηγήσεων εμπορικών σημάτων LM80, οι πιό abest συσκευές φωτισμού θα εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια και θα μείνουν μοντέρνες.

Τα συστήματα φωτισμού Abest παρέχουν τη βάση για μια όμορφη άποψη εξασφάλιση της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, που επιτρέπουν την αποδοτική χρήση των πόρων. Έχουμε έναν πολύ απλό σκοπό, παρέχουμε τα περισσότερα ανταγωνιστικά προϊόντα στον πελάτη μας. Με τη σκληρή δουλειά και την καινοτομία αυτά τα έτη, έχουμε τα αμέτρητα προγράμματα σε όλο τον κόσμο, προσφέρουμε τη λύση φωτισμού δωρεάν.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Abest

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~50

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-2000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

υπηρεσία της εταιρίας

Ελαφριά προσομοίωση επιπέδων

Abest Light Limited οι ελεύθερες υπηρεσίες σχεδιαγράμματος προσφοράς για τα προγράμματά σας, μπορούν να σας δώσουν έναν φιλοφρονητικό στην αναθεώρηση περιοχών των αναγκών φωτισμού σας, όπως το πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης κατωτέρω:

Ομάδα επιχείρησης